FAQ Mobiel

Op mijn.libertyxs.nl kunt u de pincode terug vinden bij uw mobile abonnement. Hier staat de knop pincode opvragen en krijgt u de pincode op de mail.
LibertyXS verkoopt geen telefoons omdat de keuze welke telefoon jij wilt helemaal bij jou moet liggen. Er zijn honderden telefoons en wij zouden er maximaal 10 kunnen aanbieden.
Daarbij wordt bij de meeste telefoonproviders de aanschafprijs als een soort lening in het abonnementsgeld wordt verrekend. Je krijgt dus er als het ware een krediet verwerkt in je abonnement. Dit is ondoorzichtig en verplicht je tot lange contracten, dit heeft niet onze voorkeur.
We hebben wel een oplossing, Hieronder een aantal links naar websites waar je een telefoon naar wens kunt aanschaffen.

Op mijn.libertyxs.nl kunt u de pukcode terug vinden bij uw mobile abonnement. Hier staat de knop pukcode opvragen, hierna wordt u gevraagd om de pincode en daarna krijgt u de pukcode op de mail.
Ga je naar het buitenland dan hebben we voor de EU landen een speciaal pakket met 250MB en 250 belminuten of smsjes dit kost €7,50 per bundel. Is de bundel op dan krijg je een SMS en een nieuwe bundel.
Heb je geen extra pakket maar gebruik je wel je telefoon om naar of in het buitenland te bellen dan gelden de tarieven in deze link.
De volgende landen vallen onder de EU en dus binnen de EU tarieven en EU bundels.
Andorra, België, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Faeröer eilanden, Finland, Frankrijk, Frans-Guyana, Gibraltar, Griekenland, Guadeloupe, Hongarije, Ierland, IJsland, Italië, Kroatië, la Réunion, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Marie-Galante, Martinique, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Schotland, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Verenigd Koninkrijk, Zweden, Zwitserland.
Op mijn.libertyxs.nl kunt u aangeven hoe u wenst te betalen. Er zijn 2 opties.

Optie 1. Liberty XS incasserd. Mocht deze incasso niet lukken dan krijg u een email met een verzoek om deze te betalen, hiervoor heeft u 14 dagen. Betaald u niet dan volgt er per mail een aanmaning en heeft u 7 dagen om te betalen. Blijft de betaling uit dan wordt de dienst stopgezet en zullen wij de vordering uit handen geven.

Optie 2. U maakt de rekening over aan Liberty XS, vanvoor krijgt een email met een verzoek om deze binnen 14 dagen te betalen. Als 3 dagen na het verstrijken van deze termijn het geld niet op de rekening van Liberty XS staan dan zullen wij alsnog te incasseren. Mocht deze incasso niet lukken dan krijg u een email met een aanmaning en heeft u 7 dagen om te betalen. Blijft de betaling uit dan wordt de dienst stopgezet en zullen wij de vordering uit handen geven.

Bij Liberty XS vragen wij u niet om een kopie legitimatie, we vragen wel om uw abonnement direct na de bestelling een maand vooruit te betalen. Het voordeel van vooruit betalen is, is dat de credit check ook overbodig is geworden.

Bij Liberty XS krijgt u een 06 nummer en een 088 nummer op uw sim kaart. Dus 2 nummers op 1 SIM-kaart en dat zonder *21# gedoe. Als je zou willen dan kunnen we er zelfs 20 opzetten, maar daarvoor hebben we wel een meerprijs.

Het voordeel van ook een vast nummer op de SIM-kaart is dat als mensen u bellen ze geen drempel over moeten vanwege hoge kosten voor bellen naar mobiel.
Uw huidige mobiele en uw huidige vaste telefoonnummer kunt u ook meenemen. U krijgt uw thuisnummer en uw bestaande 06-nummer dan op 1 SIM-kaart.

Copyright © 2014 - 2019 Liberty XS.