Voorwaarden Mobiel

Versie 1.00, 28 december 2015

 1. Algemeen

  1. Deze voorwaarden voor mobile telefonie zijn een aanvulling op de algemene voorwaarden van Liberty XS B.V. en zijn van toepassing op alle offertes, overeenkomsten, leveranties van mobiele telefonie producten.
 2. Tarieven

  1. Bel en data tarieven zijn online in te zien. De tarieven
  2. Bellen en sms'en is onbeperkt, met uitzondering van de gebruikskosten van servicenummers, buitenlandse nummers en gebruik in het buitenland.
  3. Er een Fair Use Policy op niet-redelijk gebruik. Daar bedoelen wij onder andere het gebruik voor commerciële doeleinden of als babyfoon mee.
  4. Databundels of delen hiervan kunnen niet meegenomen worden naar de volgende maand.
  5. Roamingkosten vallen altijd buiten de bundel.
 3. Contractsduur

  1. Mobile telefonie betreft maandabonnementen mits anders vermeld.
  2. De opzegtermijn is 1 maand plus de lopende maand.
  3. Diensten zijn op maandbasis aan te passen. Ook de lopende maand kan aangepast worden, dit gebeurd dan per de eerste dag van de lopende maand.
 4. Privacy

  1. De belgegevens worden door LibertyXS annoniem opgeslagen en zijn online niet in te zien.
 5. Netwerk

  1. Met een 4G toestel kunnen er maximale snelheden tot 150 Mbit/s worden gehaald. Maar de echte kracht van 4G is stabiliteit van je internet, dus de snelheid die je gemiddeld haalt. Bij Liberty XS is dit 20 Mbit/s download en 10 Mbit/s upload.
  2. LibertyXS werkt op het beste netwerk van Nederland. Zo hebben LibertyXS gebruikers in delen van Nederland een 4G+ netwerk ter beschikking. Beschik je over een toestel met deze 4G+ techniek en ben je in het gebied waar we 4G+ dekking hebben, dan ondersteunt het netwerk zelfs pieksnelheden tot 225 Mbit/s.
 6. Nummberbehoud

  1. Nummer behoud naar Liberty XS of naar andere aanbieders worden binnen 10 dagen afgehandeld.

Copyright © 2014 - 2019 Liberty XS.